MARDİN / MİDYAT - Çaldere İlkokulu

Okulumuzun Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Çaldere İlkokulu, Mardin ili Midyat İlçesi Çaldere köyünde bulunmaktadır. 1982 de yapımına başlanan okul 1983 te Eğitim-Öğretime başlamıştır. Okulda iki derslik bir müdür odası ve lojman bulunmaktadır. Okulumuz  5-6 yıl açık kaldıktan sonra çeşitli nedenlerle kapatılmıştır.

2000 de okul  tekrar açılmıştır. Günümüze kadar da devam etmektedir. Okulumuzda ana sınıfı yoktu ve 2010 yılında ana sınıfı açılıp buraya öğretmen görevlendirilmiştir. Okulumuzda şu an 1. ve 2. sınıflar birleştirilmiş 3. ve 4. sınıflar bağımsız okutulmaktadır. Okulumuz normal öğretimdir.   Okulumuzda ilkokulda 52 öğrenci anasınıfında 13 öğrenci devam etmektedir. Okulda internet ve 2 bilgisayar bulunmaktadır. Uydu interneti vardır. Okulumuzda çevre düzenleme  çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Okulda müdür yetkili öğretmen olarak Bekir DOĞAN görevlidir.

Yayın: 04.07.2013 - Güncelleme: 17.12.2019 20:40 - Görüntülenme: 929